Seminee rustice si moderne in Timisoara, cosuri de fum profesionale

Hai sa discutam la +40771674086

Despre Proarte, specialistul tau in seminee clasice, moderne sau rustice. Si nu doar in Timisoara

Proarte fire design

Montam si comercializam seminee de peste 20 de ani

Cu o experiență bogată in comercializarea, montarea si serviceul semineelor, initial in Timisoara si ulterior la nivel local, zonal si chiar national, experienta acumulată pe parcursul a peste 20 de ani de activitate in domeniu, Proarte Fire Design va sta la dispozitie la un clic distanta.

Am inceput in urma cu 20 de ani prin a monta seminee, la inceput la nivel mic, printre prietenii din Timisoara si, pentru ca rezultatele au fost bune si clientii multumiti, ne-am extins incet incet in tot judetul Timis, ulterior in Caras Severin si in Arad, preluand comenzi, mai ales pe baza de recomandari.

Angajamentul nostru pentru calitate, este pe primul plan. Lucram doar cu produse ce asigura durabilitatea si siguranta.

Tratam fiecare proiect cu seriozitate si responsabilitate si ne asiguram ca proiectul este respectat pana in cele mai mici detalii.

Raici Dusan
Manager – Proarte Fire Design

Cauti o echipa specializata in comercializarea si montarea semineelor chiar aici langa tine, in Timisoara?

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul montarii semineelor, comercializarii cosurilor de fum profesionale, cu o gama bogata de produse, iti stam la dispozitie pentru discutii, oferte, preturi. Suna acum la 0723 546 298 sau completeaza formularul de mai jos si hai sa discutam!

Leave this field blank