Seminee rustice si moderne in Timisoara, cosuri de fum profesionale

Hai sa discutam la +40771674086

Misiune, viziune, valori

Misiunea

Misiunea noastra este de a creste popularitatea si prezenta semineelor in zona, in special in judetul Timis, in Timisoara, Giroc, in Dumbravita, dar si in judetele Caras Severin sau in Arad, de a aduce un strop de caldura oricarei case prin intermediul unui semineu.

Ne dorim sa oferim oricarui viitor proprietar de casa posibilitatea de a vedea si intelege beneficiile montarii unui semineu, clasic, rustic, modern si de a se bucura de bucuria unei seri la foc, alaturi de cei dragi.

Ciocolata calda bauta la semineu in Timisoara
Poate iti doresti sa savurezi o ciocolata calda la foc, alaturi de cei dragi, poate vrei sa citesti o carte sau pur si simplu sa te relaxezi.
Seminee Timisoara. Firma montare seminee moderne si rustice in judetul Timis
Viziunea

Un semineu in fiecare casa noua! Poate suna pretentios, chiar nerealistic, dar ne place sa visam frumos si sa avem o viziune mare.

Valori in care credem

1. Încredere

Intram zilnic in casele beneficiarilor pentru a realiza lucrarile, iar atunci cand intri in casa unui om, este important sa inspiri incredere si sa ai, la randul tau, incredere. Facem lucrurile cu bucurie, cate o casa pe rand, o familie pe rand, un semineu pe rand.

2. Respectarea termenelor

Respectam termenele asumate pentru ca stim cat de mult conteaza atunci cand realizezi lucrari de constructii si serializezi la randul tau termene, programezi echipe, bugetezi plati. Dar inainte de toate, respectam termenele pentru ca ne respectam munca si o facem cu bucurie si placere.

3. Eficiența

Eficienta vine mana in mana cu respectarea termenelor. Nu poti fi eficient daca nu iti respecti termenele si, evident, nu poti respecta termenele daca nu esti eficient.

4. Adaptabilitate

Fiecare casa e diferita, fiecare semineu e diferit, atat prin combinatia de stiluri, cosuri de fum, focare, cat si prin amprenta pe care o da casei in care este montat.

5. Comunicare

Inainte de toate, comunicam. Credem ca orice situatie intampinata poate fi remediata printr-o buna comunicare. Ascultam, intelegem nevoile clientului si ne asiguram ca la randul nostru prezentam solutia intr-un mod usor de inteles de catre beneficiari. Pe toata durata lucrarii pastram o buna comunicare cu beneficiarul, pentru a ne asigura ca la final, lucrarea este cea dorita.

Doresti un semineu si nu stii ce implica din punct de vedere al costurilor sau al solutiilor tehnice?