Seminee rustice si moderne in Timisoara, cosuri de fum profesionale

Hai sa discutam la +40771674086

Seminee rustice in Timisoara

Seminee rustice montate in Timisoara, Dumbravita, Giroc, Mosnita si in tot judetul Timis

O multime de seminee rustice montate in Timisoara, Mosnita, in Ghiroda, dupa care…lucrurile au evoluat cum nu ne-am asteptat

Si bineinteles, ca nu ne-am oprit aici. In urma cu 20 de ani am pornit cu lucrari mici, in cartiere, in localitati mai mari, mai mici, am montat seminee rustice in Dumbravita, apoi in Giroc, Timisoara ne-a oferit o piata de lucru mare, clientii au aparut din recomandari, pas cu pas. Ulterior, ne-am extins activitatea in intregul judet Timis, iar mai tarziu am inceput sa preluam solicitari si din Caras Severin, din Arad, pentru ca, nu-i asa, vorba zboara si un client multumit aduce alti 3.

Si in cazul nostru, exact asa s-a intamplat.

Portofoliu de lucrari realizate in Timisoara si in imprejurimi, seminee cu caracter rustic ce ne-au adus bucurie noua si clientilor nostri

Fotografiile de mai jos poate ca nu sunt profesionale, asa cum v-ati obisnuit sa vedeti in revistele de amenajari interioare, dar cu siguranta sunt reale, sunt fotografii realizate chiar de noi in timpul construirii/montarii semineului. Poate nu stralucesc asa cum vedeti in siteurile mare de profil, acolo unde un fotograf profesionist isi pune amprenta, dar sunt seminee realizate cu suflet de echipa nastra, in baza specificatiilor si cerintelor clientilor.

Cauti o echipa specializata in comercializarea si montarea semineelor chiar aici langa tine, in Timisoara?

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul montarii semineelor, comercializarii cosurilor de fum profesionale, cu o gama bogata de produse, iti stam la dispozitie pentru discutii, oferte, preturi. Suna acum la 0723 546 298 sau completeaza formularul de mai jos si hai sa discutam!

Leave this field blank